sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

... loppu on mahdollisuus uudelle alulle


Opintoihin liittyvä bloggailu saa toistaiseksi jäädä - valmistuminen on "hilikkua vaille". Todennäköisesti tarvitsen paikan kuville ja sanoille, ja se lienee täällä. Minkälaisena haluan blogiani jatkaa, en vielä tiedä. Aloitin ystäväni neuvosta ulkoasun uudistamisella, vaikken ole ihan vakuuttunut näiden dynaamisten näkymien luettavuudesta ja mielekkyydestä. Mitäs lukijana olet mieltä ?

Joskus viritteilin kuva päivässä bloggaamista, sekin voisi olla hyvä punainen lanka blogilleni. Kenties. Mutta jokatapauksessa uuteen ammattiini liittyvät asiat saa nyt jäädä, toistaiseksi. Sinne saakka, kunnes innostun uudelleen opiskelemaan. Siitä toki iloitsen, että sain jo opiskelujen aikana itselleni pitkän sijaisuuden mukavassa työpaikassa.

ravintola Tähti, dancefloor

Eilen ja tänään ystävän kanssa kävimme kuuntelemassa Laura Voutilaista. Siinä naisessa on virtaa ja talenttia, lava-preesensiä vaikka muille jakaa. wOw. Upea ääni, täydellinen heittäytyminen, luonnollisuus ja hetkessä eläminen ... Laura Voutilainen.


2 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Jahas, tämä on todellakin dynaaminen ja uudenlainen 'lookki', kestää hetken tottua, mutta uskon, että eiköhän tähän totu. Tämä blogimalli on ehkä hieman lähempänä facebook-tyyliä. Mietin onko sillä sijaa pitkille postauksille, mutta on varmaan.
Kuvat näkyvät tässä tosi hyvin.

Ah Laura, aivan ihana ihminen! Luonnonlapsissa on aina kiehtovuutta.

titu kirjoitti...

Itseasiassa, malli oli liian dymaaminen - joten vaihdoin vähemmän dynaamisempaan.

Testailen vielä sitä, saanko tänne siirrettyä kuvia kännykälläni. Silloin blogille muodostuisi hyvin näppärästi kuva päivässä lyhyin huomioin...