keskiviikko 20. helmikuuta 2008On ihan järkyttävää huomata,

että keittiön välitilalaatoituksien saumat ovat aivan järkyttävässä kunnossa.

että murusia on vieläkin sillä pöydällä, jonka juuri pyyhit.Nämäkin huomaamiset vasta siinä vaiheessa, kun kuvitukseksi ottamiani kuvia arkipäivän astioista käsittelin. Siis valokuvasta. HALOO!
Pitäisiköhän kuvata huushollin kaikki paikat, ja tehdä senjälkeen siivoussuunnitelma?
2 kommenttia:

Tekosyy kirjoitti...

Ei ole ollenkaan hullumpi ajatus kuvata kodin siivouskohteet ja edetä sitä mukaa.
Minä ainakin tarvitsen siivousintoon kaikkea mahdollista sälää. Uusia siivousvälineitä, feng shuita ja tulevia vieraita.

riitta Helinä kirjoitti...

Niin, ja kun kuvaisi sitten ennen-jälkeen kuvia vielä. Jospas se inspiroisi myös!

Aikoinaan siivous oli minulle kovinkin pakkopullaa, siivottiin silloin kun ei itse enää sekaan mahtunut. Nyt -jopa kauhukseni- olen huomannut nauttivani siivouksesta. Ehkä enemmänkin siitä mukavasta tunteesta, kun on puhdasta ja koti näyttää kauniilta.

Olen yhden fengshui-siivouksen tehnyt, ja se kyllä teki hyvää kodin "virtauksille". Vaikka oma fenshui ajatteluni loppuu siihen, kun sen mystisyys alkaa. Ylimääräisen tavaran pois siivoaminen on kyllä hyvä juttu, sisustukseen liittyvät järkevät kalusteiden asettelut yms. Mutta sitten kun puhutaan siitä, että millä nurkalla jokin kasvi pitää olla, niin siihen oma fengshui-sisustaminen loppuu. Mutta viikonloppukurssi sai aikaan ainakin sen fengshui-puhdistuksen ylimääräisestä tavarasta -nyt sitä puhdistusta odottaa keittiön kaapit.