sunnuntai 6. huhtikuuta 2008

Lunta täällä vieläkin. Mukava seurata eteläisempien blogien odottava kevättä, täällä vielä nautimme lumesta. Ehkä kuitenkin se piankin häipyy pois. Näin toivon. Tämä hilikusti lämmintä antava kevät, sateineen ja tuulineen, katupölyineen ei jaksa minun päivääni kovinkaan tuoda keväisiä värejä ja auringon lämpöä. Kevätmasennus?

Mies viettää syntymäpäiviään. Juhlistaen niitä päiväunilla. Olisin halunnut juhlistaa hyvällä ruualla, täytekakulla, mutta mies kielsi. Unohdinkin syntymäpäivät, kunnes minulle ystävällisesti aamulenkin aikaan asiasta mainittiin. Toi reissulta tullessansa syntymäpäivänsä kunniaksi jäätelökakun. Nautimme sitä siis illalla ja juhlimme miehen syntymää. Hyvä syy juhlia!

Töissäkin jo hiukan saa tehdä jotain oikeaa, nyt olen ripotellut sille ja tälle seinälle mainosta suunnittelupalvelusta, hissiin ja ala-aulaan. Myös sen normaalin erheenkin tein, ehdotin toiselle suunnittelijalle suunnittelupalveluamme. Kun en nyt juuri sattunut häntä tuntemaan. Ehkä pidän (yritän) (vaikeaa se on) suutani hiukan enemmän supussa, ja odotan että joku kysyy. Ehkä se olisi viisasta. (mutta edelleen sanon, että niin vaikeaa)

Radiosta kuulin ohjelmaa, en nyt valitettavasti muista mikä ohjelma, jossa kerrottiin naisesta, joka muisti kaikki tapahtumat nuoruudestaan lähtien. Jokaisen päivän. Uutisen. Tapahtuman. Joskus kyllä haluaisin muistaa enemmän elämästäni, mutta luulen olevan onnellisempi kun osaan unohtaa jotain. Haluaisitko sinä muistaa kaiken?

Kahden viikon päästä olen messuilla esittelemässä. Siinä sinällään ei ole mitään uutta, mutta keikkaan sisältyy pieniä työnäytöksiä. Minä, joka en mitään käsilläni osaa taitavasti tehdä, teen työnäytöksiä. Hiukan jännittävää. Unissani olen jo sotkenut käteni, vaatteeni ja asiakkaani väreillä. Hiukan mielenkiintoista.

Olen ahkeroinut toisen blogin parissa. Sain toiminnalleni uuden toiminimen, ja tein uuden blogin toimintaani liittyen. Periaatteessa olen sitä mieltä, että kotisivut pitäisi olla taidokkaasti tehty, kuvien ja tekstien laadukkaita. Näin alkuun, ilman suurempia taloudellisia ponnistuksia, päädyin blogiin, jota muokkaan enemmän kotisivumaiseksi. Mieluummin näin kuin että tekisin "halvan näköiset" kotisivut. Nyt kun ei ole mahdollisuutta maksaa ammattikuvaajalle ja graafiselle suunnittelijalle kotisivujen tekemisestä, blogin saan itse muokattua haluamaani muotoon. Kevyempi, useammin päivittyvämpi "kotisivu".

Nämä lumiset kuvat otin viimeviikonloppuna Rokualla. Hyvin olisi voinut vielä hiihdellä - jos olisi olllut sukset. Kesäksi ehdotin retkeä Rokuan maisemiin, patikoimaan. Siellä olisi hyvä aloittaa sekin harrastus, matkakaan ei olisi liian pitkä. Siinähän olisi yksi hyvä yhteinen liikkumisen muoto kesäksi, sen minkä mönkijä-ajeluilta ennättää.

Ei kommentteja: