maanantai 26. toukokuuta 2008

On väsynyt. Aamut on väsynyt - päivät on väsynyt - illat on väsynyt - onneksi myös yötkin. Syynä aina yhtä yllättävästi - allergiaan nautitut antihistamiinit. Lääkekaapista löytyi etelänmatkalta mukaan jäänyt allergialääke, ja nekös sitten väsyttävät. Huomenna pitää joko kärsiä tästä niiskutuksesta tai sitten etsiä apteekki ja hiukan keveämmät rohdot.

Ensimmäinen pitkämatka työn ohessa on tehty, kohteena Ylivieska. Navigaattori opasti matkaan - hiukan sekin jännitti. Menomatka oli hiukan jäykkää, sen verran jännitti osutaanko oikealle tielle ja kohteeseen. Hyvin osattiin. Hyvin fiksu vekotin se on, navigaattori. Kauppamatkustajan paras ystävä.

Huomenna sitten pidemmälle, Rovaniemelle, Kemijärvelle, Tornioon, Kemiin... ihan kahden yön yli reissu. Työ on haasteellista, ja hiukan näin alkuun ei oikein tiedä, mistä päästä kerää lähtee kerimään. Mutta mukavaa tämä on, mukavien ihmisten kanssa tehdä töitä, mukavilla ja kiinnostavilla tuotteilla.

Kuvia ei tähän päivitykseen nyt mukaan tullut, kannettavassa ei kuvankäsittely ohjelmaa ole lainkaan, ja olen siirtynyt näköjään kokonaan tämän käyttöön. Nyt miehellä on siis omansa, minulla keittiönpöydällä omansa. Iltaisin toinen istuu työhuoneessa ja toinen keittiössä. Pitäisiköhän meillä alkaa mesettää keskenämme?

Fyysisen minän pienenemiseen otettiin käyttöön uusi kannustin, Keventäjät. Toivottavasti sillä saa potkua matkaan - laihtumiseen. Hiukan haasteellista tuo matkasyöminen, mukaan porkkanaa ja omenaa - mistäs löytyykään keveämmät syömispaikat ?

Ei kommentteja: