keskiviikko 23. heinäkuuta 2008

minä lomakuvissa

Ystäväni Pia *vilkutus* pyysi lähettämään kuvia itsestäni. Nämä kuvat ovat tähän käsiteltyjä, ikäänkuin oman identiteetin suojaamiseksi - tosin niistä tunnistaa se ken tuntee.

- tästä tulikin mieleen, kuinka moni minut oikeassa elämässä tunteva tätä lukee ? Saa vaikka jättää viestin kommenttilaatikkoon - jos haluaa.

Miten huono olenkaan itseäni esittäviä kuvia yleensä näyttämään - saatikka sitten niitä perinteisiä lomalla "ottaisitkokuvanminusta"- kuvia otattamaan. Mielestäni ne kuvat, kauniissa maisemissa tai nähtävyyksien luona otettut - ovat jotenkin teennäisiä. Tai siis - ovat olleet.

Viime matkoillani olen näitä kuvia ottanut. Mukavia ne on otettuna uusien ystävien kanssa, muistoina mukavista kohtaamisista. Mutta toisaalta, nuo kuvat vain ihan itsestä - on nekin ihan mukavia. Vaikka onkin niin paksu ja pullea - ja on hiukset huonosti - ja on pusero rypyssä - silti niitä katsellessa muistaa sen hetken ja tunteen, ehkäpä auringonpaahteen tai virvoittavan tuulen.

Onko nyt sitten käynyt niin, että itsekritiikki on iän karttuessa hiukan höllentynyt? Vai lieneekö näkö huonontunut?

2 kommenttia:

Helena kirjoitti...

Minä ainakin luen ihan säännöllisesti ja hyvä kun sain pienen hymyhetken sulle antaa, niin oli tarkoituskin. Minät lomakuvissa on ihan jees, tietääpähän sitten vanhempana muistihäiriöisenä olleensa jossain...antaa mennä vaan!

riittaHelinä kirjoitti...

Helena- juu kunhan muistaa nyt vielä tässävaiheessa -kun muistaa- laittaa merkinnät missä on ollut. Saattaa nääs unohtua nekin, paikat ja ajat. nim. varmaankin tuleva dementikko.

Kiitos kun luet, ja kiitos kun hymyilytit.

Annetaan mennä, sekä sinä että minä!