perjantai 11. heinäkuuta 2008

taloja - kodikkaita koteja?

Tänään oli aikaa käydä asuntomessuilla - taloja ja sisustuksia tutkaillen. Tekninen puoli - siis ne itse talot, niiden hienoudet jäivät arviota vailla. Katse oli enemmänkin sisustuksissa ja materiaaleissa - ei niinkään toimivuudessa ja teknisissä vempaimissa.

Hienosti oli järjestetty kuljetukset, torin laidalta on ilmainen bussikuljetus messualueelle, kaksi kertaa tunnissa molempiin suuntiin. Sai jättää autonsa hotellin järjestämään parkkiin, ja helposti lähes hotellin vierestä messuportille ja takaisin.Kiersin ja katselin, ja kuvasin ja kuvasin. Kuvia voi katsoa "sisustajan korvamerkeistä" . Näin alkuun ennätin käsitellä makuuhuone ja lastenhuoneen kuvat - jatko olohuoneista ainakin tulossa. Tosin, kuvathan eivät ole ammattimaisia - horisontitkin ovat vinksallaan. Mutta- suokaa se anteeksi.


Taas mietin- tätä sisustamisen "hypetystä". Mukavimmat sisustukset löytyivät opiskelijoiden sisustamasta talosta (lisäilenpä nimen, kunhan löydän tiedon) ja kirpparitavaroilla sisustettu Vaasan Aurinkosilta. Uudet- tuoreet ideat ja kierrätetyt materiaalit. Vaatiiko siis hieno ja hyvä sisustus aina design huonekaluja ? Vai onko se helpoin tehdä niillä, saada suunnitelmalle ja sisustukselle "arvo". No, se arvo on mitattavissa helposti - rahalla.

Ei kommentteja: