torstai 24. heinäkuuta 2008

työtä, aamiaista ja maksuaikaa

Arvatkaas, onko mukavaa tehdä töitä hotellihuoneessa? Yleensä "työ"pöydän taustana on peili, ja siinä sitten istua näpötetään ja näppäillään ja ihastellaan ihan itseä. Ihan niin narsisti en ole, että ihan nyt välttämättä tätä peiliä tähän juuri kaipaisin. Kehittelisivät hotelleihin erikseen työ/yö-huoneita, jotka olisi suunniteltu työmatkalaisia varten. Ilman juuri tätä peiliä, ja ehkä hiukan isommalla pöydällä varustettuna. Pitäisikö laittaa viestiä ja vinkkejä hotelliketjuille - saisikohan siitä jonkin aloite-palkkion?

Viimeyö meni Hotelli Pihkurissa, Viitasaarella. Täytyy sanoa, että oli ihan ensimmäinen kerta, kun huone oli ihan veden äärellä, maajalassa. Ihan olisi voinut hipsaista hotellihuoneesta uimaan. Upeaa! Palvelukin oli mukavaa, aamiaisella ainakin. Kahvia tultiin kaatelemaan lisää kuppiin ihan pöytään.

Tavallaan harmi, että nämä ketjut hinnoittelevat huoneensa reissunaiselle sopivaksi erilaisine lipukkeineen ja etuineen, niin ettei villejä hotelleita juurikaan tule kokeiltua. Tosin, ketjujen hotelleita käyttäessään tietää suurinpiirtein mitä saa - ainakin aamiainen on aina lähes sitä samaa. Hyvää - mutta niin samaa. (Ei se kyllä kotiarkena ole yhtään edes niinkään monipuolinen, siivu pullaa kahvin kera ja kaurapuuro margariinisilmällä. That's it.)

Nyt tämä tyttö lähtee kauppaan, jota meidän nurkilla ei ole. Jihuu.

Ei kommentteja: