perjantai 31. lokakuuta 2008

pystyssä pysymättömyyttäPohjoisen lumisade kuulostaa ihanalta -nyt kun täällä on märkää ja loskaa, liejua niin, ettei pystyssä pysy. Liejua sitten sen pystyssä pysymättömyyden jälkeen kengissä, sukissa, housuissa, takissa, laukussa, kynnenalusissa....

Tämä märkä sää ehkä väsyttää, tosin myös päivät ovat pitkiä ja askeleita tulee melkoisesti. Onneksi fyysisin urakka alkaa lopuillaan, huomenna loppurutistus ja sitten hiukan kevyempään inventointiin.

Fyysinen rasitus menee ohi lepäämällä ja nukkumalla, kunhan sitä ei päästä liian pitkälle. Aikoinaan henkisesti rasittava työ oli rankkaa ja siitä palautuminen ei olekaan ihan niin yksinkertaista. Siis elämässään pääsisi helpommalla, jos tekisi ihan niitä oikeita töitä, eikä rasittasi päätään liikaa.

Joskus jopa saattaa olla sterssiä siitä, ettei ole stressiä. Onko kellekään muulle tuttua?


Kuvan nappasin lounasreissulta Käpylästä -silloin paistoi vielä aurinko. Ihastuin alueen puutaloihin, kunpa pääsisin sinne kameran kanssa. Päivänä jolloin ei sada.

2 kommenttia:

Vicki Li kirjoitti...

Tänäänhän oli kaunista päivällä. ainakin Espoossa. Käpylän puutalot ovat kauniita. Toivottavasti pääset kuvaamaan.Pistäpäs viestiä, jos löytyy tapaamisrakoa.

Hallatar kirjoitti...

Mulla tää on väsymystä.
Tänään ei kukaan kaipaa mua ja kokeilen,
jos möykkänaapuri ois jo poistunut talosta ja saisin edes hiukan vielä unta...