tiistai 4. elokuuta 2009

väsähtänyttä virtaa


Väsyttääkö sinua uudet asiat -kun kohtaat uusia ihmisiä, uusia asioita? Kun jotain pitäisi oppia ja omaksua -ennen tuntematonta.

Tänään olin työpäivän jälkeen väsynyt. Ikäänkuin olisin tehnyt raskaankin työpäivän. Fyysistä rasittavuutta tässä työpäivässä ei ollut lainkaan, lähinnä seurailin ja yritin jotain omaksua. Asukkaat ovat niin kovin erilaisia kuin edellisessä työkokeilupaikassa, ja ehkä hiukan haastavampia. Ehkä myös hieman jännitän tilanteita -mutta uskon kaiken lutviintuvan, kunhan pääsen hiukan jyvälle.

Tänään sitten päätin, että haen ensisijaisesti oppisopimuspaikkaa. Toivottavasti sen saan, ja voisin aloittaa lähihoitaja opinnot ensivuoden puolella. Yksi syötti on jo laitettu, toivottavasti nappaa. Kaiken varalta pitää kuitenkin hakea myös työvoimapoliittiseen koulutukseen, se alkaisi syyskuun loppupuolella.

Jos minulle olisi muutama vuosi sitten sanottu, että olen vaihtamassa hoitoalalle -en olisi uskonut itseänikään. On se hienoa, että jotkut alunperin epämieluisat tapahtumat ohjaavatkin ihan uusille ja mielenkiintoisille urille. Nyt pitää toivoa vaan sitä, ettei kukaan tarjoa mitään houkuttelevaa edellisiltä urilta... ettei tule kiusausta hypätä sinne ja tänne. Voisi ihan rauhassa jatkaa tähän suuntaan.

no on kyllä tämä tekstikin väsähtänyttä,
eipäs muotoutunut lainkaan jouhevaksi.
olkoon kuitenkin siinä.

Ei kommentteja: