sunnuntai 13. joulukuuta 2009

sunnuntai marinadia


Mukava sunnuntai aamu.
Uunissa marinoitua porsaan ulkofilettä -kaikesta kohusta huolimatta.
Jamie Oliverin marinadiin oliviiöljyjä, valkosipulia, sitruunanmehua ja -kuoria, rosmariinia. Mitä ihanimmat tuoksut.
Joulunalusajan ensimmäiset laatikot, porkkana ja lanttu nautitaan myös tällä lounaalla.

Iltapäivällä kutsuttuun joulujuhlaan, jonka näytelmässä äitini näyttelee. Luvassa joulun tunnelmia, riisipuuroa ja torttukahvit.

Hiljalleen hiljaisuus ja hämäryys vaihtuu valoon, kohta voi kyllä kysellä, miten sitä pääseekään maanpinnalle -ihan niinkuin tässä ystäväni lähettämässä kortissa.

Kurssia, atk:n opiskelua ja mukavia uusia tuttavuuksia. Ihan hauskaa sekin. Mikä mukavinta, olen saanut tehdä jo muutaman työkeikan työkokeilupaikkaani, toivottavasti näitä työkeikauksia tulee lisää... Saahan hiukan kukkaron pohjalle lisää euroja, ja ennenkaikkea työkokemusta ja ennenkaikkea lähemmäs oppisopimuspaikkaa tms....

Tai,
tiedänkö vieläkään, mitä ja miksi haluan?

No, kunhan pääsen takaisin maanpinnalle ......



Kiitos Marja-Leena,
kunhan ennätän,
laitan enkeliä eteenpäin.

2 kommenttia:

Natjale kirjoitti...

Herkkuja :-). Jouluherkut ovat ihania, itse vielä pihtailen :D.

Mukavaa viikkoa sinulle!

ritaHelinä kirjoitti...

Minäkään en kovin aikaisin aloita joulun herkuttelua, en silmillä enkä makuina...
Joulukoristeet usein laitan vasta aaton aattona, kynttilöistä nautin kyllä jo aiemmin...
Mukavaa viikkoa sinulle myös, Natjale.