torstai 15. huhtikuuta 2010

jää suli


kevät herättää henkiin. Valo, jääpeitteestään vapautunut joki. Kadun pölykin kuuluu asiaan. Tuo kaikki antaa lupauksen tulevasta kesästä. Mitenhän minäkin, syksyn lapsi - olen oppinut nauttimaan siitä?

ehkä olen minäkin, vapautunut jääpeitteestäni. Hymyilen, ja jaksan paremmin. Harmaus on ainakin osittain hävinnyt, tämä tulevan tietämättömyyden olotila ei tunnu niin vaikealta kuin hetki sitten. Ihana Valo!

puin sen sanoiksi eilen illalla. Päätöksen. Sanoin ääneen. Ehkä sekin helpottaa - tietää mitä tekee. Jos suunnitelma A ei onnistu, jatkamme linjalla B. Helpottavaa.

iloitsen siitä, että sain nyt vihdoinkin kutsun ensimmäiseen valintatilaisuuteen - tai miksi nyt niitä sitten sanotaankaan. Tänään vein toisen hakemuksen toiseen oppilaitokseen, ja mukaan sain hyvät arvioinnit työkokeiluista ja -harjoitteluista. Huomenna vielä yhteisvalinnan haku - ja sitten ei voi muuta kuin odottaa - ja loistaa tulevissa valintatilaisuuksissa.

tiesithän muuten:
Sosiaali- ja terveysalalla opiskelu ja ammatissa toimiminen edellyttää halua ja kykyä työskennellä ihmisten kanssa erilaisissa elämäntilanteissa ja olosuhteissa.


Sosiaali- ja terveysalan opiskelusa ja ammateissa vaaditaan hyvää henkistä tasapainoa.

diakoniaopiston liitteestä valintakoekutsuun

Ei kommentteja: