keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

tapaamisia ja teemautumisia


tapasimme eilen Sooloilijan kanssa, oli mukava tavata ihminen joka on tuttu blogitekstien ja facebook päivitysten kautta. Siinä me istuimme, sokkotreffeillä - kaksi toisilleen tuntematonta, ja saimme hörpittyä kahvia puolitoista tuntia .... mukavaa oli! (kahvin hörppisen lomassa toki juttelimme niitä ja näitä)

tietenkin keskustelimme bloggaamisesta. Meidän blogit eroaa toisistaan, Sooloilijalla on selvä teema, minä täysin "teematon". No, ehkä oma teemani on ihan minä itse. Näin kirjoitettuna, ja ääneenkin sanottuna kuulostaa hyvin itsekeskeiseltä, lähes narsistiselta.

pitäisiköhän minunkin teemautua? Ehkä on taas aika ryhdistäytyä kuvien - runojen - sisustamisen kanssa? No, yksi teemautumisyritys on tehty. Fyysisen minän pienentämisprojekti-blogi. Vai pitäisikö kuroa kaikki yhteen, niinkuin silloin kun aloittelin bloggaamista? (hups, minähän olen näköjään kirjoittanut blogia vuodesta 2006) (hups)

näitä ryhtiliikkeitä on tänä aikana ollut aina silloin tällöin. Joskus kun tuntuu siltä, ettei ole mitään kirjoitettavaa ja toisinaan pitää pidätellä, ettei kirjoittaisi liikaa. Siinäpä sitä yrittää tasapainon löytää - löytäneekö koskaan.

tämän uusimman blogini tiimoilla kohtasin pariin hyvinkin teemautuneeseen blogiin:
Sekakäyttöä

minä en voi kyllä teemautua esittelemään päivittäisiä vaatekertojani, hyvin ovat tylsiä tämän ison naisen vaatekerrat - jos ette nyt ihan välttämättä halua tietää, minkä värisen maripaidan minäkin työpäivänä päälleni laitan. Ettehän halua?


Ei kommentteja: