perjantai 24. kesäkuuta 2011

minulla alkaa kohta ikäänkuin pieni loma. Mielestäni neljä päivää vapaata ja iltavuoro tuntuu kesätyöläiselle jo lomalta.

juhannusta saan juhlistaa kahdella eri tavoin. Tai oikeastaan, eilen illalla vietin itsellisen aikuisten juhannuksen karaokessa laulaen, kesäyössä kotiin polkien. Tänään saan viettää juhannusaaton kesätyöpaikassani nuorten kanssa. Grillataan, tehdään vastat, saunotaan, ollaan, pelaillaan ulkopelejä .... Suunnitelmissa siis rento työilta - periaatteessa. Jos nyt ei sitten joku nuori yhtäkkiä käyttäydy haastavasti - ja rauha on sen jälkeen tipotiessään.

huomenna aamusta pakkaan autoni hyvällä ruualla, rennoilla -hyvin peittävillä vaatteilla (rakkaiden ystävieni sääskien takia) ja saan ajella mökille. Mieheni kanssa saunomme, syömme hyvin, nukumme ja toivottavasti pääsemme nauttimaan Posion kauniista luonnosta kävellen ja ehkä mönkijällä ajellen. Ehkäpä saisin innostettua itseni taas kuvaamaan Posion kaunista luontoa.  Toivon siis ,ettei sadetta piisaa ihan joka hetkeen ja päivään. Tosin mukaan lähtee monta kirjaa luettavaksi, aika kuluu niidenkin parissa. Tärkeintä nyt on lepo ja rento oleilu.

toivottavasti  lepoa, rentoa oleilua ja ystävien iloista seuraa on meillä kaikilla!

Ei kommentteja: