keskiviikko 27. helmikuuta 2008


Aamulla mies töihin lähtiessään kysyi tämänpäivän tekemisiä. Herttainen mies, muistaa kysellä mitä rouva tekee päivinänsä, ettei vallan lamaannu ja masennu.


Vastasin: Tänään on teoreettisesti siivouspäivä. Suunnitteilla oli siis siivousta. Teoreettisuus lisättynä sen mahdollisuuden takia, mikäli siivous ei nyt ihan välttämättä varsin kovin kiinnostakkaan, ja siivoaminen jää sille teoreettiselle asteelle. No, hiukan päästiin käytäntöönkin, ainoastaan jo pitkään suunnitteilla ollut kirjahyllyn järjestäminen (kirjat siis värien mukaan), pölyjen pyyhkiminen ja cd-kokoelman järjestely jäi odottamaan parempaa aikaa. Kenties se on huomenna, mene ja tiedä.


Argh tätä kirjoittamista. Joskus tämä hyväksyy reilusti ylimääräisen tekstirivin, joskus taas ei. Vielä en ole tähän logiikkaan päässyt käsiksi, mistä se johtuu. No, silloin lisätään nuo ylimääräiset pimpulat tuonne väliin, jotta lukeminen helpottuisi.Flunssa on jäänyt -onneksi- vain iltapäivien vilunväristyksiksi. Hiukan on korva kipeänä, toinen puoli päästä on todella kosketusarka ja näin iltapäivisin palelee. Ei siis paha flunssa lainkaan, ihan vaan kevyt ja kepeä.

Hiukan jo järjestelin tätä työpöytäni paperisumaa. Huomasin sen, että hankkimani lokerikko papereille, sen jonka pitäisi pitää paperit paremminkin järjestyksessä, aiheuttaakin lähinnä sekasortoa ja epäjärjestystä. Huomaamattani tyrkkään paperit lokerikkoihin vailla mitään järkevää järjestystä, ja siellä ne ovat. Suloisessa sekamelskassa. Onneksi ovat tallella, se lienee pääasia.


Blogistania on täynnä mitä mielenkiintoisempia luettavia ja katsottavia. Liittyen sitten elämään yleensä, valokuvaukseen, sisustukseen. Päivät saisi kulumaan kiertelemällä, katselemalla ja kommentoimalla. Jotain mielenkiintoista löytyy jokaiselle päivälle, kuten tämä Kirsin "Kaupaksi millä hinnalla hyvänsä" tekstin linkki Eviran "Älä usko humpuukiin" .


Tänään sovimme aloittavani ensiviikolla työni klo 12. Tai no, sanoin meneväni puolenpäivän tietämillä, joten ehkä tuo klo 12 on täsmällisempi ilmaisu. Mukavaa ja hiukan jännittävää. Hassua, tällä iällä.


Nyt kun suunnittelemani galleria kierros jäi toteuttamatta, niin tässäpä edes karttaa matkaan, jollekulle, ohikulkijalle. Klikkaamalla suuremmaksi. Kaleva 23.2.2008 / Carita Forsman...


2 kommenttia:

Tekosyy kirjoitti...

Siivous on kovaa hommaa. Se on jo hyvä että teoriassa homma on hoidettu.

riitta Helinä kirjoitti...

joo, tiedätkös että minä olen tässä siivoushommassa varsinainen teoreetikko! joskus onneksi hiukan käytäntöä.