lauantai 9. helmikuuta 2008

mikä väri olisin?

Ehdottomasti punainen. Tulenpunainen. Hehkuva punainen. Joulun punainen. Omenan punainen. Häiritsevän punainen. Ehdottoman punainen.


Punaista löytyy pieninä asioina kotoani, pieninä tavaroina, kuljettaen katsetta kauniista asioista toiseen kauniimpaan. Punaisina huutomerkkeinä: huomaa minut, tässä olen, kauniina!Ehkä olen luonteeltanikin punainen. En ujompi sininen, tai rauhallinen vihreä. Ihan vaan reilu punainen : no ettekös te jo huomanneet! Vaikka voisin haluta olla sininen, tai vihreä - tai ehkä harmaa. Hiirulaisen harmaa.Jos minä olisin hiukankaan pienempi, niin ehkä pukeutumisenikin olisi punaisempaa, nyt en niinkään halua tuoda esille koko komeuttani punaisiin pukeutuneena. No, ehkä joskus. Musta kun on niin tylsä väri. Vaikkakin se pienentää ja hoikentaa. Mutta punainen se on jotakin!

Mikä väri sinä olet - näkyykö se jossain... vaatteissa, sisustuksessa, kenties muualla?

1 kommentti:

noeijoo kirjoitti...

Minä olen tummanpunainen, sukulainen siis. Syvää, verenpunaista, satuttavaa ja upottavaa. Punainen on ollut seuralaiseni aina ja juuri tänään sanoin miehelleni, että haluan maalata keittiön punaiseksi!