maanantai 11. helmikuuta 2008


Ihminen on sitten turhamainen. Sisustajan silmän historiasta johtuen leikattu silmä on hiukan "laiskempi". Ei ihan niin reippaana katsele maailmaa kuin terve silmä, vaan hiukan "löysempänä".
-
Niinkuin nyt minulla ei olisi monta muuta seikkaa -ulkoisesti- joista kannattaisi kantaa huolta. Vaikka esimerkiksi näistä muutamista ylimääräisistä kiloista. Että silmä sitten huolestuttaa.
-
Onneksi leikkaus on hyvin onnistunut, näkökyky on suhteellisen hyvä ja enää ei tarvitse varoa nostamisia. Siltäosin voi elää siis aivan normaalia elämää. Ainoastaan silmän kuivuus vaivaa silloin tälllöin, mutta nyt kun aikaa riitti apteekissa käymiseen, sekin vaiva hoituu.
-
Voisikohan silmää jumpata jotenkin, niin että luomen saisi yhtä reippaaksi kuin ennenkin? Varmaan kukaan muu ei huomaa tätä pientä kosmeettista haittaa, joten ei tästä kannattaisi ihan niin suurta murhetta kontolleen ottaa. No, ei se ihan nyt niin suuri murhe ole, mutta jonkinverran vaivaa.
-
Etsiiköhän sitä alitajuisesti näitä pienen pieniä asioita, ettei itsekään hoksaisi suurempia. Kuten nyt näitä ylimääräisiä kiloja. No, onneksi silläkin saralla on jo hiukan edistystä tapahtunut, ja pisteet pysyneet kohdillansa. Se on hauskaa se, vaikka joskus onkin nälkä.

2 kommenttia:

katriina kirjoitti...

Hei! Lueskelin silmäleikkauksestasi kiinnostuneena, koska verkkokalvon irtauma pelottaa voimakkaasti likinäköisenä ja korkean verenpaineen takia.
Anopiltani leikattiin samasta syystä silmä 70-kymppisenä ja hänenkin luomensa roikkui aluksi, mutta palautui muutamassa vuodessa, joten eiköhän sinulla palaudu paljon nopeammin.

riitta Helinä kirjoitti...

pitää vain huolehtia siitä, että jos jotain valonvälkettä silmissä näkyy, heti kipinkapin lääkäriin. Samoin silmälääkärin tarkastukset on tärkeitä, ei vaan optikolla...

Oma silmäni oli reagoinut jo pitkään, enkä minä ollut sitä tajunnut. En tiennyt verkkokalvon irtauman riskistä lainkaan. Onneksi kaikki on ainakin nyt hyvin, eikä tuo luomi nyt niin iso asia ole. Ihan pieni luomi vain:)