perjantai 25. huhtikuuta 2008

Tänään tuli sitten se soitto, jota odotin. Luulin jo, että mahdollisuus valui hukkaan. Niin, kenelle pitäisi asioden tapahtua heti-tässä-nyt ? Uusi työ, haasteineen alkaa toukoukuun 12. päivä. Mukavaa, jännittävää. Mielenkiintoista. Lähinnä mielenkiintoa tuo tapa tehdä töitä, itsenäisesti reissaten. Minusta tulee siis reissu-nainen. Autoilusta olen aina pitänyt, joten se ei liene mikään ongelma. Lisäksi erilaiset asiakkaat, kohderyhmät tekevät työstä varmaankin vähintään vaihtelevaa, jopa jotain muutakin. Mahdollisuus luoda uusia kontakteja, verkostoja. Mahdollisuus kehittää toimintaa - sitä kuulemma on riittämiin.

Ystävä Tarja sanoikin, että nämä kauemmin odototetut ja harkitut tapahtumat ja päätökset ovat usein niitä hyviä päätöksiä. Onhan tätä, mietitty viisi kuukautta! Jotain uutta minulle, tässä-heti-nyt ihmiselle. Jokohan sitä oppisi jotain, vaikka sitä väsytystaktiikkaa?


Sinänsä harmittaa se, että työkokeilu verhojen ja tekstiilien parissa jää nyt kesken. Juuri kun pikkuhiljaa pääsin sisälle toimintaan, ja asiakkaitakin alkoi tulla. Nettikaupan tekokin jäänee kesken, mutta siitäpä on jollakin hyvä jatkaa. Tulipahan opittua sekin. Nyt sitten kokopäivätoiminen suunnittelu jää taka-alalle, riittääkö virtaa sen harrasteluun, en tiedä. Ehkä sitä voisi haluta vapaa-aikaakin. Kenties?


Iloa tuo myös ennen töitä lomamatka. Kirjoituksen kuvat ovat edelliseltä Kreikan matkalta, Karpathokselta. Saas nähdä, onko lomalla tarpeeksi lämmintä. Mietin toiseksi vaihtoehdoksi Turkkia, siellä aurinko voisi olla varmempaa... ja ehkä eläminen halvempaa. No, vielä ennättää miettiä, maanantaina menen matkan maksuun, sillon voisi kohdetta vielä vaihtaa.


Ihanaa, kun matka tulee näin äkkiä, ilman pidempiä odotuksia. Ihan rantakuntoon (heh) en ehdi itseäni laihduttaa, mutta eiköhän sinne mahdu. Kun ei vielä ole valtavaa sesonkiakaan.


Kaikki siis hyvin.

3 kommenttia:

katriina kirjoitti...

Onnea sinulle uuden työn parissa! Kuulostat ihanan innostuneelta. Ja lomamatka Kreikkaan katkaiseen arjen sopivasti sitä ennen.
Hyvää matkaa!

noeijoo kirjoitti...

Onnea työstä! Ja matka kuulostaa hyvältä.

riitta Helinä kirjoitti...

Katriina, olen innostunut ja hiukan jännittynyt. Ihan kuin ei uskoisi todeksi, jos kaikki olikin unta.

noeijoo, matka on hyvä. aikataulutkin nyt paremmat, vapun saankin juhlia kotona Vappu-Vernerin kera (siskonpoika).