perjantai 16. toukokuuta 2008

Aika kuluu, huomaamatta. Nyt on sitten verhoilu-alan kokemus takana, vietetty mukava lomaviikko Portugalissa ja työtkin aloitettu.

Loma oli mitä antoisin, ja tarpeen. Upeat säät lopun perjantain ja lauantain sateita lukuunottamatta hellivät matkailija. Seuraakin lomamatkalla löytyi, kaksi mukavaa naista, H & K. Hotelli oli hyvä, huoneistossa ihan riittävästi tilaa yksin matkaavalle.


Ehkä lomasta kuvineen myöhemmin, kunhan pääsen jotenkin työn kanssa alkuun.


Työt siis ovat alkaneet, ja nyt viikko takana. Kaksi päivää koulutusta Helsingissä, täällä päivät ovat menneet ihan konttoritöitä tehden. Asiakkaiden tietojen etsiminen, kirjaaminen, rekisterin mallin kehittäminen; kaikki tuntuvat vievän aikaa. Työ vaikuttaa ihanan itsenäiseltä, voin suunnitella aikatauluni hyvinkin itselleni sopivaksi.


Ensimmäiset tapaamisetkin on jo sovittu maanantaille, tiistaina auto suuntaa maakuntiin. Ollaanko yövyttävä reissu vai ei, sitä en vielä tiedä. Mielenkiintoista nähdä, miten tämä reissunaisen elämä minulle sopii, kalvaako kohta hotellikuolema.


Työsarkaa riittää, tekemistä ja kauppaamista. Kouluttamista niin jälleenmyyjille kuin suunnittelijoille, arkkitehdeille. Valmis materiaali puuttuu, joten itse saa tehdä itsensä näköisiä esityksiä.


Nyt kiireisesti matkaan taas, matkakertomukseen ja tunnelmiin palaan myöhemmin.


2 kommenttia:

Vicki Li kirjoitti...

Siehän olet haastavassa elämäntilanteessa. Muistahan kattoa unesi tarkkaan, voit saada osviittaa siitä, missä menet ja olet.

riitta Helinä kirjoitti...

On mukavaa saada haastetta elämään. Opetella uusia asioita, hyödyntäen aiempaa kokemuspohjaa. Kunhan ei itseänsä hukkaa, ja muistaa elääkin.

Unet ovat jääneet katsomatta, vaihtelevaa. Aiemmin oli runsaasti unia, nyt ei niinkään. Onkohan päivissä tarpeeksi virikettä, ja yö aika levolle ?