sunnuntai 27. heinäkuuta 2008

pieni Loma = lomanen

Pienelle lomalle ( 1 viikko) mökille, oikein mukavaa. Aurinko paistaa aiankin nyt, ja sääskiä ei ainakaan näin alkuun ole ihan hillittömästi - siis lähtökohdat alkuun lähes loistavat!

Tulomatka meni rattoisasti kuunnellen Mamma Mia soundtrackia ja harrastaen puhelimella kuvaamista... tämäkin otos (ei nyt niin kovin hyväkään - värit muutettu)

Pidemmän otoksenkin otin kauniista maisemista, mutta näillä mökin nettiyhteyksillä ei juurikaan kannata niitä yrittää tänne ladata.

Mies joutui tulomatkan kärsimään rouvan hoilailusta, olivat onneksi levyyn liittäneet laulujen sanat - ja siten tapailin sanoja ja säveliä yhteen. Hiukan huonosti taittuu nopeimmat kohdat, sanat sekaisin - mutta so what!

Mieskin aloitti loman - ensitöikseen levitti pesutilan lattiaan vedeneristettä. Sehän on hänen työtä muutoinkin, kuinkas sitä muuten lomaansa aloittaisi? Tänään ei siis ihanaa mökkisaunaa - huomenna sitten.

3 kommenttia:

maaretta kirjoitti...

Mukavaa mökkilomaa!
Automatkanne mökille kuulosti rattoisalta. Pitäisi mennä katsomaan tuo Mamma Mia , niin monet ovat siitä hehkuttaneet!

Sun äitis kirjoitti...

Heips!
Jätin kommentin ENFP-postaukseesi!

t. Sä

riittaHelinä kirjoitti...

Maaretta- joo, rattoisaa oli ainakin minulla:) Kuluipahan matka nopeammin, yleensä sitä ajelee yksikseen pitkiä toveja ja kaikki hauskat aktiviteetit jäävät tekemättä - kuten videointi. No- muutaman kuvan olen kännykällä napsinut - voi minua.

Elokuva on ihana, vaikka kriitikot lienee toista mieltä. Mitäs siitä, jos itsestä tuntuu hyvältä!

sun äitis: minäpäs "kipaisen" (näillä mökkinopeuksilla) katsomassa.