keskiviikko 20. elokuuta 2008

I'm blogging in the Rain

Jos olisi hiljaista, eikä kuuluisi sateen ääntä - se tuntuisi jo oudolta. Nyt herätessään voi vain todeta, sää normaali. Sataa.

Minun on ihan pakko laittaa iloksi ja ilahdutukseksi tämä kuva lauantain sauvakävelylenkiltä. Silloin paistoi ihanasti aurinko, Oulujoki näytti parhaat puolensa.

Nyt Oulujokeen sataa.

- tai hei. Sade hetkeksi taukosi.

Tämä jatkuva harmaus, ulkona ja sisällä - vie kohta jo voimia, syö miestä/naista. On vaikea tarttua mihinkään järkevään tekemiseen, jää ja jumahtaa paikallensa.

Selaa blogilistaa, yrittää etsiä jotain piristävää. Mutta kun kaikkialla sataa, onneksi on varasuunnitelma: pelastautuminen arkkiin. Olen ilmoittautunut mukaan -varaathan sinäkin paikkasi. Onko vielä kesä, onko sitä ollutkaan - minä en muista, miksi tämä on mennytkin näin? Onneksi jotain aktiviteettejäkin löytyy, aamuyönkin sateisiin. Aina voi muistella kauniita hetkiä ja matkoja maailmalla tai suunnitella tulevia. Onneksi pihan kukat jaksavat vielä loistaa ja pienet pojat puhua. Ehkä tämän kesän jälkeen kodit ja varastot ovat siistejä (tosin ei meillä, tule ja pelasta, Tekosyy).

Mutta niinhän se on, että sitä sataa.


ja se äsken hetkeksi lakannut sade jatkaa satamistaan.
Mistä ihmeestä tätä vettä riittää?

3 kommenttia:

Hallatar kirjoitti...

Hih!

Pääsin mukaan siun tarinaasi. =)))


Kesää se on sadekin. =)
Oikeasti! =)))))

riittaHelinä kirjoitti...

kesäsade on ihan mukavaa.
harmaat sävyt vaan eivät nyt kuuluisi minun väripalettiini, ehkä odotan syksyn sävyjä - tälläkorkeudella edes hiukan ruskaa...

Tekosyy kirjoitti...

Tulisin oikein mielelläni siivoamaan varastot ja kaapit ;-)