tiistai 9. syyskuuta 2008

asentoja ja asennetta

wau, mikä tosi ammattimainen kuvausasento.kuva mökillä otettu,
miehen pakettiauton takaikkunaa apuna käyttäen,
siksi viirut.Rovaniemellä on mukava kahvila Prego, Sampokeskuksessa. Siellä sain asiakaspalvelua, jossa on asennetta. Toisinkin voisi kenties käydä, kuten näin.

Tiedustelin kahvilasta heidän aukioloaikojaan. Olin tänä aamuna menossa asiakkaalle klo 9.00 ja tarvitsin leivokset mukaani. Kahvila avautui klo 8.30 ja siinä ääneen ihmettelin, ehdinköhän leivokset hakea ja vielä asiakkaallekin.

Kahvilan myyjä totesi: Kun tulet aamulla heti kahvilan avauduttua, olet minuutin yli puoli yhdeksän maksanut leivokset, ja sinulla on aikaa asiakkaalle menoon 29 minuuttia.

Leivokset hain kahvila Pregosta. Minua hymyilytti: kun kävelin Sampo-Aukiolla leivokset laatikossa, klo oli 8.31. Asiakkaalle annettu lupaus oli pidetty. Oikeaa asiakaspalvelun asennetta.


... ja leivoksetkin maistuivat.

opiskelu uuden kameran kanssa jatkuu,


nyt makrokuvasta mökkirannassa ja naapurin lehmät halusivat ihan ehdottomasti kuvaan. Laittautuivat mitä kuvauksellisimpiin asentoihinkin. Fiksuja lehmiä.

2 kommenttia:

Hallatar kirjoitti...

Taiteellinen kuva! =)

Täälläkin on prego. Sinne haetaan
kahvilamyyjää... =)

riittaHelinä kirjoitti...

Hallatar - kiitos.

Minusta olisi ihan ihanaa olla kahvilan myyjä. Sellainen kahvilan "emäntä", esiliinoneen ja kahvipannuineen. Juttelisin asiakkaiden kanssa, kiirettömästi. Tuoretta kahvia ja pullaa, kevyttä syötävää - inspiroiva ympäristö, lehtiä ja kirjoja, rauhallista olemista.

Rovaniemen Prego oli vähän sitä,
tosin ehkä hiukan liian "sisustettu" tähän unelmaani.

Onkohan se ketju, se Prego?