maanantai 15. syyskuuta 2008

nimi, numerot ja elämä - totta vai tarua?

Tämä Annan numerologinen testi,
via Auringonkukkametsä

mukava tehtäväksi näin kahvitunnin lomassa,
vaikka usko tähän ei kovin suuri olekaan
- jotain kyllä osui.

Ensin tulkinta naimisissa olevana naisena,
sen jälkeen naimattomana.

SISÄINEN ELÄMÄNLUKU

Nimen vokaalien summa

Sisäinen elämänluku ilmaisee sisäisiä ajatuksiasi ja toiveitasi. Usein tämä luku sisältää ominaisuuksia ja kykyjä, joita olet ehkä laiminlyönyt, tai joita et ole uskaltanut käyttää. Sisäinen elämänluku kertoo millainen todella olet, mitä todella ajattelet ja tunnet. Se paljastaa syvimmän sisäisen olemuksesi ja todellisen minäsi.

Sinun sisäinen elämänlukusi on 8

Pyrit intensiivisesti saavuttamaan menestystä. Suuren luokan liiketoimet herättävät mielenkiintosi ja kunnianhimosi. Suurelta osin pystyt myös ajamaan ne läpi ja etsit heti uutta projektia.


Uskallat panna kaikki yhden kortin varaan. Suuret organisaatiosuunnitelmat ovat sinulle haaste, ja nautit haasteista. Säteilet innostusta tartuttaen sitä myös muihin.

Toiveesi on olla antelias ja suurpiirteinen – mutta sinusta on myös hauskaa komeilla.

ULKOINEN ELÄMÄNLUKU

Nimen konsonanttien summa

Ulkoinen elämänluku paljastaa ulkoisen ilmeesi ja olemuksesi. Ulkoinen

elämänluku on ikään kuin persoonallisuutesi. Se kertoo, millaisen kuvan annat itsestäsi toisille, ja miten muut näkevät sinut. Se on kuin päällysvaate, joka kätkee todellisen minäsi.

Sinun ulkoinen elämänlukusi on 5

Näytät olevan täynnä elämänhalua ja energiaa. Persoonallisuutesi on sekä dynaaminen että monipuolinen.


Viihdyt hyvin tapahtumien keskellä ja sinulla on aina vastaus valmiina.
Vapaudenkaipuusi on suuri, matkustat usein ja mielelläsi. Luot kosmopoliittisen ilmapiirin ympärillesi ja olet tapahtumien keskellä.

ELÄMÄNTAPA

Elämäntapa muodostuu nimestä kokonaisuudessaan, sen vokaalien ja konsonanttien summasta supistettuna pienimpään mahdolliseen lukuun. Elämäntapa ilmaisee sisimpääsi, olemustasi ja tapaasi suhtautua elämään. Se kertoo ominaisuuksista ja taidoista, joita olet saanut itsellesi elämää varten.

Sinun elämäntapasi on 4

Sinä teet kovasti töitä ja vaadit samanlaista kestävyyttä ja itsekuria muiltakin.
Terveytesi takia sinun tulisi oppia rentoutumaan ja iloitsemaan enemmän.


Rakastat luontoa. Suo itsellesi mahdollisuus vapaa-aikaan nauttiaksesi siitä. Vaella metsissä ja mailla, kulje vuorille tai meren ääreen. Luonnon ohella voivat jopa musiikki, kuvanveisto ja taidemaalaus antaa arvokasta sisältöä vapaa-aikaasi.


Olet luotettava ja rehellinen suhteissasi muihin. Tunteesi kotia ja isänmaata kohtaan ovat vakaat.

ELÄMÄNPOLKU

Elämänpolku lasketaan syntymäpäiväsi, kuukautesi ja syntymävuotesi perusteella. Elämänpolku kuvaa tietä, jota pitkin sinun tulisi elämän aikana kulkea. Se kertoo, mitä asioita sinun on elämässäsi muistettava ja otettava huomioon, jotta tiesi ja elämäntehtäväsi olisi helpompi kulkea.

Sinun elämänpolkusi on 11

Muut ihmiset saavat sinusta voimaa ja useille toimit inspiraation lähteenä. Sinun tulisi opetella toimimaan avoimesti ja ujostelematta, jotta muutkin ihmiset olisivat tietoisia ajatuksistasi, joita mielesi on tulvillaan.

Numero 11 elämänpolkuna ei ole helppo. Vaikeuksien ja kokemuksien kautta saavutetulla lujalla itseluottamuksella löydät elämällesi suunnan ja saavutat unelmasi.

Muista, että aina kun saavutat päämääräsi – mihin sitten ryhdytkään – otat vastaan kanssaihmistesi ihailun kiitollisuudella ja nöyryydellä.


Älä unohda, että yksitoista voi, ”väärin elettynä” pudota kakkoseksi.

--------------------------------------

ja sama ennen naimisiinmenoa, täysin omalla nimellä.

SISÄINEN ELÄMÄNLUKU

Mottosi voisi olla: ”vapaa kuin taivaan lintu”. Haluat, että elämässäsi on seikkailua, jännitystä, vapautta ja odottamattomia tapahtumia. Rakastat matkustamista ja siihen liittyvää vapaudentunnetta. Olet luonteeltasi seikkailija.

Sinun on vaikea hyväksyä sitä, että toiset yrittävät tunkeutua elämääsi ja määrätä sinua. Tässä suhteessa olet epätavallisen herkkä. Haluat ehdottomasti päättää itse omista asioistasi ja ärsyynnyt ehkä liiankin helposti muiden antamista neuvoista.

Olet älykäs ja lahjakas. Ideasi ovat usein varsin monipuolisia ja epätavalliset asiat vetävät sinua puoleensa. Olet kiinnostunut mystiikasta, henkisestä elämästä ja astrologiasta. Janoat kokemuksia ja suhtaudut elämään myönteisesti.

Saatat toisinaan olla liian levoton ja kärsimätön, joten opettele kärsivällisyyttä. Et pidä rutiineista ja sinkoilet harrastuksesta toiseen, saamatta oikeastaan mitään vietyä loppuun asti. Sinulla saattaa olla vaikeuksia ottaa vastuuta. Pelkäät sitoutumista, joten sinulla saattaa olla useita lyhytaikaisia suhteita elämässäsi.

ULKOINEN ELÄMÄNLUKU

Välillä saatat ottaa liikaa vastuuta ja unohtaa omat tarpeesi, joten opettele myös sanomaan ei.

ELÄMÄNTAPA

Sinun elämäntapasi on 11

Sinulta vaaditaan paljon. Älä unohda, että kakkonen voi nousta yhdeksitoista samoin kuin yksitoista voi ”tipahtaa” kakkoseksi, ellet näe vaivaa itsesi kehittämisessä. Valinta on sinun, kaikki riippuu sinusta itsestäsi.

NUMERO 2


ELÄMÄNPOLKU

Sinun elämänpolkusi on 11

Numero 11 elämänpolkuna ei ole helppo. Vaikeuksien ja kokemuksien kautta saavutetulla lujalla itseluottamuksella löydät elämällesi suunnan ja saavutat unelmasi.

Muista, että aina kun saavutat päämääräsi – mihin sitten ryhdytkään – otat vastaan kanssaihmistesi ihailun kiitollisuudella ja nöyryydellä.

Älä unohda, että yksitoista voi, ”väärin elettynä” pudota kakkoseksi.

Muuttiko siis naimisiin meno jotain?

Ei kommentteja: