keskiviikko 29. lokakuuta 2008

päin seiniä

Jos nyt jotakuta sattuu kiinnostamaan, niin tässä on tätä työmaata. Tavaroita ja tavaroita- laatikoissa matkalla hyllyihin.

Jalat on kipeet, eräskin askel huonoissa työkengissä tuli otettua. Hyvät työkengät jäivät siis kotiin, mutta väliäkö tuolla -nythän matkalaukku oli puolet pienempi ja reilusti kevyempi.

Tehostemaalaus on sitten ihan sitten ihan omaa tuotantoa -tosin värit hiukan väärässä järjestyksessä. Mitäs pienistä. Tämä pelasi yllättävän hyvin, itseasiassa aika jännä vinon katon kanssa....

Mutta sitten Helena kysyi, että rauhoittuiko seinä tavaroiden kera. Siis se toinen seinä. Siis ei rauhoittunut. Ei seinä eikä emäntä :) Aamulla ja illalla jaksan ääneen sanoa ne pari rumaa sanaa... Valitettavasti.

Kuvassa ei nyt keltainen pääse oikein oikeuksiinsa kaikessa loistossaan - mutta reilusti sinapissa ollaan. Siis ihan oikeesti. Vai onko joku eri mieltä ?Muuten, kiitos Eicka pystistä. Siihen otan kantaa myöhemmin, kunhan hiukan hellittää. Toivottavasti tämä osio ei vie pystiä pois .....

Ei kommentteja: