sunnuntai 5. lokakuuta 2008

Silmälle ja sielulle - Sunnuntaina.


Minun piti tänään lähteä Tarjan luokse maalaamaan. Seiniä. Mutta tämän maalausreissun vierailun emäntä yllättäen muuttikin kulttuuri-elämykseksi Hvitträskissä.

Sinällään harmittavaa ;) - olisinhan päässyt maalaamaan ensimmäistä kertaa elämässäni seiniä. Kuvitelkaa - minä joka olen koko pienen ikäni myynyt maaleja ja neuvonut kuinka se tehdään! Teoria hallussa siis, eikä hajuakaan käytännöstä.

En kylläkään valita, oli kokemus ja elämys vaikuttava. Upeat maisemat, upeat rakennukset ja arkkitehtuuri. Upea ja mielenkiintoinen historia. Kaunista katsottavaa ja kuvattavaa.

Minä saan kyllä itselleni virtaa ja voimaa arkeen juuri näistä esteettisistä elämyksistä, silloin kun saan olla aivan hiljaa - katsoa ja tutkia laajempia mielenkiintoisia kokemuksia ja etsiä niistä pieniä yksityiskohtia, joilla on oma tarinansa.

Mukava sunnuntai, mukavassa seurassa, hienossa paikassa - ja lasagnekin oli hyvää. Sielu ja ruumis on siis ravittu - lähes ähkyyn saakka. Mukaan lähti vielä tuoreet kotileivotut korvapuustit ja juustosarvet Maatilapuodista.


2 kommenttia:

Vicki Li kirjoitti...

Olet pyörinyt lähes kulmilla, kun kävit Hvitträskissä. Mekin viedään sinne kauempaa tulevia vieraita. Maatilapuodista olen minäki ostellut kaikenlaista mukavaa.

ritaHelinä kirjoitti...

- laitoinkin sinulle kommenttia blogiisi... jospas sitten seuraavalla työreissulla kahvitellaan...