tiistai 11. marraskuuta 2008

liplatusta


Lähestyvä lomamatka saa uimahallin veden kuulostamaan meren liplatukselta ja potkua vesijuoksuun tuntuu löytyvän lisää. Silmät kiinni kuvittelen vielä auringon, ja hiekkarannat.

Että vempaimien määrä pysyy vakiona, niin hankin jalkavastukset vesijuoksua tehostamaan. Ensimmäinen kerta niillä oli tänään, ja täytyy sanoa että tehokasta oli. Juoksu ilman vyötä onnistui ihan hyvin, sitähän on tullut kokeiltua meressäkin. Vastukset teettivät töitä niin reisillä kuin niillä joillain vatsalihaksilla, joita ehkä hippusen saattaa jossain olla. Olo oli 45 min juoksun jälkeen tosi väsynyt, ja epäilen että huomenaamuna se tuntuu kyllä. No, sillähän se lähtee, millä on tullut eli huomenna uudestaan.

Uimahallille käyntiin on pitänyt opetella uusi rytmi. Aiemmin nautin aamu-uinneista, puoli kahdeksalta uimaan ja kymmeneen töihin. Nyt rytmi on muuttunut niin, ettei aamu-uintia ennätä harrastaa ja pitää opetella klo 16 jälkeen uimahallille meno. Opettelussa on, mutta kun heti töiden loppumisen jälkeen lähtee, niin silloin se jotenkuten onnistuu. Vielä minusta ei ehkä saa iltauimaria, mutta ehkäpä siihenkin voisi tottua hyvässä seurassa.

Uimahallilla käyntejä, ja muutenkin liikkumista pitäisi lisätä -jaksaisi enemmän muutenkin kaikkea. Ehkäpä laihtuisikin hieman -se kun on jäänyt ihan retuperälle. Tosin uinnin jälkeen nälkä on kaamea, ja syödäkin pitää. Sen kun vielä kohtuudessa pitäisi. Helpommin sanottu kuin tehty.

Uinti ja vesijuoksu on hyvä harrastus. Vesi pehmeää ja hellivää, erioten kun pääsee vielä hellimään itsensä vesihierontoihin ja saunaan. Terapeuttista lähes.

Ei kommentteja: