keskiviikko 6. tammikuuta 2010

villasilkkipitkiksistä Balin matkan haaveiluun



minä pidän ruuanlaitosta, kunhan joku toinen siivoaisi jäljet. keittiön sotkuista pöydällä, lattialla, liedellä -niistä en pidä ollenkaan.


katsoimme teemalta Rick Steinin Ruokamatkoja Kaukoitään. innostuin maustamaan perinteiset kyljykset hapanimeläksi: valkosipulia, pippuria, harissaa, ananasta mehuineen, soijaa, omenaviinietikkaa, suolaa, siirappia, sipulia .... uuniin hautumaan perinteinen siankyljys, ja sarjan katsominen jatkui - nälkäisenä.





sämpylöitäkin leivoin, jo heti aamusta. taikinaan rouheisten sämpyläjauhojen lisäksi ruisjauhoja ja joulunjälkeistä mantelimurskaa. taikina ei ollut leivottavaa, epämääräisyydessään kauniit sämpylät nosteltiin kauhalla pellille. makoisia olivat, siinä kyljyksiä odotellessa. illalla innostuin tekemään kasvissosekeittoa, pohjana lounaalta jäänyttä perunasosetta, porkkanaa, sipuleita, mausteita, tuorejuustoa. olisi maistunut hyvältä sämpylöiden kera, mutta sämpylät olivat jo pakastettuja ja sitten on se .... www.kiloklubi.fi


rick Steinin ruokamatka kävi myös Balilla, olisikohan siellä ihanaa juoda joskus Kobi Luwakia? siellä ei ehkä tarvitsisi ihania Tam-Silkin villasilkkisia pitkiksiä -olivat muuten kanta-asiakastarjouksessa Prismassa.

huomaan, että vuodenvaihde ystävän kanssa on innostanut minut useaankin asiaan, villasilkkipitkiksistä Balin matkan haaveiluun.

2 kommenttia:

Sky Mikaela kirjoitti...

Hyvää Uutta Vuotta :-)!

Haaveille on aina tilaa, joskus ne myös toteutuvat ja mikäs sen parempaa :-). Joten, pidä matka vaan mielessä.

Meikäläinen ja kiloilee, en tosin missään klubissa, mutta itekseni.
Kun sais ton jalan vielä kuntoon...

Mukavia talvipäiviä sinne!

titu kirjoitti...

Haaveillen jaksaa,
silloin kun on harmaata...

toivottavasti saat jalkasi kuntoon :)