lauantai 5. heinäkuuta 2008

mökkilook

Vicki Li innoitti paljastamaan osan omaa mökkilookiani, minusta takki kenkineen ei vedä vertoja omilleni. Näihin kun lisää vielä laittamattomat hiukset ja meikkaamattoman naaman, niin näillä kulmilla ei juuri tarvita variksenpelättimiä. Mies on kyllä pysynyt tontilla.

Kengät. Vuosia käytössä kuluneet jonkinsortin terveyskengät ovat siirtyneet kaupungista tänne mökille. Näppärät laittaa jalkaan niin vessareissuilla kuin nopeilla pyrähdyksillä pihalla. Yleensä näiden kanssa pidetään enemmän tai vähemmän sykkyrällä olevia sukkia, joskus jopa ylisuuria villaisia. Pohjat saaneet muistoja hikisistä hetkistä, taitaa sieltä löytyä litsahtanuta mustikkaakin.


Vanhat, vanhat verkkarit. Ylisuuret (onneksi!), löksöttävät todella seksikkäästi. Kangas kauhtunutta sinistä. Useissa pesuissa pituudesta on hävinnyt jonnekin osa, joten mukavasti juuri sopivasti liian lyhyen näköiset verkkarit. Eikä sitten mene rikki millään - joten sopii hyvin mökkivaatetukseen!

Takki-jakku. Paksua kangasta, väriltään viininpunainen. Väri jo hiukan kulahtanut, mutta oivan löysä juuri sääskien keskellä, eivät pääse pistelemään kankaan läpi. Tämäkään ei kulu eikä mene rikki, kulkeutuu siis mökille mukaan. Järkyttävä.

Mökkilakki viimeistelee rouvan lookin. Tämä on hankittu joskus miehelle, mutta ei kuulemma sovi hänen päähänsä. Näyttää kuulemma kirnun nuolijalta (mitä ihmettä sitä kirnua nyt nuolemaan?), joten sopii minulle siis hyvin. No, onhan tässä kokoava tekijä vaatetukseen, housujen sinisyys ja tämä farkkulakki sointuvat hyvin. Siis - väriasioitakin on mietitty.


Minusta on mukavaa olla mökillä rönttä-pekka. Ei tarvitse miettiä vaatetusta, olla vain. Sitä laittautumista ja vaatetuksen miettimistä on ihan nokko töissä - joten täällä on hyvä relata sen suhteen. Tosin joskus saattaa "hiukan" hävettää, jos tänne eksyy vieraita. Mieskään ei kommentoi kovin näitä vaatteita, tosin kylälle ei näissä vaatteissa saa kuulemma mennä. Sen verran rotia pitää olla.

- ja erityisen tärkeä on sääskipipo. ilman tätä en voisi elää!


tänään onkin tullut tekstiä-
täällä on siis sadellut kokopäivän.
päiväunetkin piti ottaa kahteen kertaan,
kun ei voinut olla aivan varma, oliko ensimmäisellä kerralla nukkunut lainkaan.

Ei kommentteja: