perjantai 22. elokuuta 2008

hikeä ja oululaista suklaata


Onko joku muu, joka jättää pakkaamisen ihan viimeisiin hetkiin? Minä olen sellainen. Nytkin, tänään juna kohti Helsinkiä lähtee 11.15, taksi tulee 10.30 - ja pakkaus oli aamulla herätyskellon soidessa klo 6.00 vielä kokonaan aloittamatta. Täysin ja kokonaan.



Aamu on hiki kainaloissa huhkittu, siivottu ja pakattu. Huusholli pääsee yleensä silloin, kun olen yksin (mies pohjoisessa muuraa), enemmän tai vähemmän boheemiin kuntoon. Joten pitää siis siivota -vie mennessäs, tuo tullessas- ja pakata. Muistaa hiustenpesuaineet, viedä biojätteet, etsiä samanpariset sukat, kasata lehdet oikeisiin kasoihin, tulostaa junaliput, täyttää astianpesukone, maksaa erääntyvät laskut. Kaikkea vielä muuta sen lisäksi. - kuten nyt kirjoittaa ja videopostata blogiin.



Viimetipan ihminen, ehei- en nyt minä ainakaan.
----
Mutta, kaikesta hiestä ja kiireestä huolimatta, odotan mukavaa viikkoa. Kahta Tallinnan matkaa, molempiin päihin viikkoa, Tarjan kanssa sadat ja taas sadat kuvat Tallinnasta. Työviikkoa pk-seudulla, unohtumatonta Laila Kinnusta, ystävien tapaamista, uusiin työkavereihin tutustumista ja työn suunnittelua.




Eilen löysin Oulusta ihanan putiikin, Nelituulian. Suklaat ihanaisia. Hyviä. Maistuvia. Suosittelen herkkuhetkiin.
Oulussa valmistettua suklaata.
(ja muutama herkullinen belgialainen)

Ei kommentteja: