keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Neljäs kansio, neljäs kuva


Maaretan blogissa, Kaamosvaloa oli haaste johon mielelläni tartuin. Uskaltauduin siis kommentoimaan, ja sain haasteen työstettäväksi.

Kansioiden valinta -miten se tapahtuu? Järjestelin kansiot aikajärjestykseen, ja sieltä enon pojan hääkansiosta, neljäntenä kuvana löytyikin -tämän boheemin vapaamuotoisen organisoijan- kuva mieheni ja minun ensimmäiseltä etelänmatkalta Teneriffalla. Otoskin taitaa olla miehen ottama, mutta se kelpuutettakoon. Jostain syystä häntä kiinnosti kokeilla kameran toimintoja juuri uimarannalla, hmmmm...?

Tälle ensimmäiselle (ja toistaiseksi vielä ainoalle) yhteiselle matkallemme syyn antoi miehen 50-v. juhlat. Mies kun on vaatimatonta sorttia, ja oli minulle vannottanut ettemme mitän juhlija järjestäisi. Annoin hänelle kaksi mahdollisuutta (minä, kaikista pirttihirmuista pahin): joko suuret juhlat tai matka etelään. Mies valitsi matkan etelään, ja niin saimme viettää lämpimän viikon Los Gigantesissa.

Mies ei pidä auringosta, ja kuumuudesta -toisin kuin minä. Mutta, mutta... selailin sitä oikeaa kansiota, jossa kaikki kuvat lomaltamme olivat -ja olihan siellä jopa auringonotto kuvia ja miehen tyytyväisiä ilmeitä. Ehkä sittenkin hänestä löytyisi rantaleijona.

Mies täytti hyvin ne 50 -vuotta, oli matkaan hyvin tyytyväinen. Millähän lailla saisin hänet innostumaan seuraavaan, kuitenkin ennen 60-vuotis syntymäpäiviä?

Ihana, että sai näin kuvien mukana palata lähes neljävuoden takaisiin lämpimiin muistoihin.Haastan siis:
Mehitähtitaivas, Eicka
Hannelen Paratiisi, Hannele
Nimeni on Nirppanokka, Nirppanokka
Tekosyy

ja haaste:
1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi.
2. Valitse neljäs kuva kansiossa, ja julkaise se blogissasi.
3. Selitä kuva.
4. Haasta neljä bloggaajaa tekemään sama.

5 kommenttia:

Hanneles paradis kirjoitti...

Minä ei pidä auringosta, enkä kuumuudesta, en edes saunasta.

Palaan asiaan...

Nirppanokka kirjoitti...

Kiitos hauskasta haasteesta! Otan sen käsittelyyn heti kun ehdin :) Tosin minun ihan oikeat albumit ovat jossain vanhempieni kellarissa... Mutta varmaan saa käyttää koneelta löytyviä digialbumeja :)

Vicki Li kirjoitti...

Hauska kuva! Tulee mieleen se ainoa reissu, jonak olen tehnyt Kanarian saarille Playa de Inglesiin. Olin ihan järkyttynyt niistä nakuilijoista. Olisivat edes olleet nuoria ja kauniita, mutta olivat vanhoja ja ryppyisiä... alan siis kohta olla itsekin nakuilu iässä.

Hannelen paratiisi kirjoitti...

nyt olen vastannut.

ritaHelinä kirjoitti...

Hannele, mieheni kyllä pitää saunasta... muttei auringon kuumasta -omituista:)

Nirppanokka, juu ne digialbumit on hyviä. Itseasiassa loistavia.

Vicki, ehkä tarpeeksi vanhana ja ryppyisenä on tarpeeksi luottamusta siihen, että voi nakuilla -olisko sitä nuorena liian itsekriitinen?