Porkkana-pasta pata
(Painonvartijoiden reseptiä mukaillen)
kahdelle
(Painonvartijoiden reseptiä mukaillen)
kahdelle
3-4 porkkanaa
2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
3,5 dl nestettä (1,5 dl Valio ruokakerma 3-juustoa + 2 dl vettä)
1 1/4 dl täysjyväpastaa
2 tl hunajaa
suolaa, pippuria, korianteria, yrttimausteita, paprikaa ....
1 dl Valio ruokakerma 3-juustoa
Kuori ja paloittele porkkanat ja sipuli.
Paahda paloja kaarissa noin 5 minuuttia välillä sekoittaen.
Lisää vesi-kerma seos, pasta, hunaja ja mausteet.
Laita kansi päälle ja anna kiehua poreillen noin 10 minuuttia.
Lisää ruokakerma ja anna ruuan tekeytyä 5-10 minuuttia ennen nauttimista.
Tarkista maku, lisää mausteita tarpeen mukaan ja sekoita basilikasilppu joukkoon.
2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
3,5 dl nestettä (1,5 dl Valio ruokakerma 3-juustoa + 2 dl vettä)
1 1/4 dl täysjyväpastaa
2 tl hunajaa
suolaa, pippuria, korianteria, yrttimausteita, paprikaa ....
1 dl Valio ruokakerma 3-juustoa
Kuori ja paloittele porkkanat ja sipuli.
Paahda paloja kaarissa noin 5 minuuttia välillä sekoittaen.
Lisää vesi-kerma seos, pasta, hunaja ja mausteet.
Laita kansi päälle ja anna kiehua poreillen noin 10 minuuttia.
Lisää ruokakerma ja anna ruuan tekeytyä 5-10 minuuttia ennen nauttimista.
Tarkista maku, lisää mausteita tarpeen mukaan ja sekoita basilikasilppu joukkoon.
....
Porkkanan ystävälle tämä oli todellista herkkua!
Kevyttäkin -linjoja ajatellen... nam.
Kevyttäkin -linjoja ajatellen... nam.
2 kommenttia:
Tykkään porkkanoista.
Voi, kyllä pitäis siirtyä porkkanalinjalle! Tuo reseptisi vaikuttaa myös vaivattomalta valmistaa. Osan pääsiäisherkuista paiskasin pakkaseen. Siskon tekemiä rahkapullia en ja niitä on tullut naposteltua, että liitinki kinnaa, voi, voi. Huomenna taas aloitan kurinpidon itselleni!
Lähetä kommentti