keskiviikko 16. joulukuuta 2009

puhelimia, avaimia ja jääkaappipakastinPalelee. Istun tässä koulunpenkillä, ja sormet on kohmeessa. Tuntuisi jotenkin riittävän, että jääkaappipakastin-volkkarilla ajellessa palelee -mutta että vielä sisälläkin palelee.

Aamulla kiltti mies haki minulle auton valmiiksi etupihalle lämpiämään hetkeksi ennen kouluun lähtöä. Kaunis teko. Tosin huomasin, että miehen talon/auton/verstaan avaimet olivat jääneet etupenkillä - ja senkin vasta saavuttuani koululle. Samalla huomasin tietenkin sen, että oma puhelimeni oli jäänyt kotiin. Että niin. Mies pysyy kiltisti kotona, ja kaikki ne työtarjouspuhelut jäävät tänään vastaamatta.

Motivaatio tunnilla istumiseen ei ole kovin korkealla. Suoritamme tietokoneenkäyttäjän a-tutkintoa, ja oma excel-osuuteni on jo suoritettu. Joten tässä sitten takapenkillä pelailen, facebookeilen, blogeilen... onkohan tämä nyt kovin aikuista käytöstä? Ei.

Mietin nyt tässä, mitä aikuista tekemistä keksisin.... ehkä alan sittenkin seuraamaan opetusta.

3 kommenttia:

helena kirjoitti...

Ihanaa kun saa taas lukea sun juttuja pienen hiljaisuuden jälkeen. Mukavaa joulun odotusta!

tuuluska kirjoitti...

Tulin kurkistelemaan blogiasi. Tuolla "hetkiä"-blogissasi olen joskus käynytkin. Kauniita kuvia sinulla siellä ja mukavia tekstejä.

Yritähän pitää takapenkkiläiset siellä koulussa kurissa ^^

ritaHelinä kirjoitti...

minähän olen kyllä vähän sellainen takapenkin"häirikkö" -aikoinaan opettaja yritti saada hiljaiseksi takarivin: riitta ja pojat, hiljaa .... :)
Helena, mukavaa joulun odotusta siullekkii... :)