sunnuntai 22. elokuuta 2010

.. juhlia vai ei?


täytän reilun kuukauden päästä vuosia, en pyöreitä vaan "hilikkua" vaille. Viimevuonna oli ystävän järjestämillä syntymäpäivillä, jossa juhlittiin juuri samaa ikää. Nyt mietin minäkin, olisi syytä pitää juhlia nyt ... vai ei. Nämä ystäväni juhlat olivat mukavat, ei niin viralliset kuin ehkä ne viiskymppiset voisi olla.

nyt on kyllä tapahtunut elämässä niin paljon kaikenlaista, että syytä juhlaan varmaan olisi. Olin joskus puolihuolimattomasti ystävälleni maininnut, josko pitäisin juhlat - ja hän kyseli, että pidänkö...

olisi ihana koota kaverit ja ystävät yhteen. Oma tuttava/ystäväpiirini on hyvin "sekalainen seurakunta", poimintoja elämän eri vaiheilta. Hyvin erilaisia ihmisiä kaikki, mikä kertonee siitä, että tulen toimeen erilaisten ihmisten kanssa. On mukava tuntea erilailla elämää kokevia ja eläviä ihmisiä, saan itse siitä ainakin erilaisia katsontakantoja elämään ja voin peilata omaa elämänkatsomustani muihin. Toivottavasti myös minä voin olla ystävilleni ja kavereilleni peili.

mitenkähän nämä erilaiset ystäväni keskenään toimeen tulisivat.... sekin olisi mielenkiintoinen laboraatio =) Toisaalta, meillähän on niin harvoin aihetta juhlimiseen - josko tästä tekisi sellaisen?

2 kommenttia:

Natjale kirjoitti...

Tee ihmeessä juhla itsellesi ja ystävillesi :-)! Mainoksen sanoin: Koska olet sen arvoinen.

Ihanaa, jos ihmiset jaksavat järjestää juhlia, itse olen tosi huono tuossa ja monta kertaa mietin, että pitäisi vain ottaa itseään niskasta kiinni. Monesti nämä "tekosyyt" saavat iihanat ihmiset yhteen ja sitä ei ainakaan meikäläisen elämässä liian usein tapahdu.

Onnea etukäteen, jos menee minulta ohitte ;-)

Sooloilija kirjoitti...

Juhlat ovat ihania, pieni (ja vähän suurempikin) stressi aina ennen juhlia kun niitä järjestelee, mutta jälkeenpäin on mukava muistella onnistuneita juhlia.